dinsdag 7 oktober 2008

Matinee 13, Ruby Howl

Hmm, alweer even tussendoor toch maar dedju dedju.
We hadden een compleet vol koffiehuis afgelopen zondag, de ramen waren aangeslagen (Soep, pannenkoeken, lichaamswarmte? Zouden we dan toch te straf geïsoleerd hebben?) en er hing een zoete en nogal substantiele walm : )
Liefhebbers van subtiele percussie doorspekt met een vrolijk banjoriedeltje konden hun hart ophalen. Ala Wooven Hand, dat soort muziek. We hadden voor de àllereerste keer geen akoestische set maar een heuse versterkte.
En weetwa? Dat werkte. Perfect. Vooral ook omdat de koffiemachine helemaal geen storende factor was deze keer.Ruby Howl was ontzettend content met het warm onthaal dat ze kregen, 'it was their best show since they started playing together'. Dan moet je weten dat ze in deze combinatie nog maar een goed jaar bezig zijn en dat ze nog maar 2 keer eerder met de drummer (Engelsman, dus toch een illegale wiskeystoker?) hadden gespeeld. Nice.
Ze zijn intussen op doortocht door Italië, doen tussendoor Zwitserland nog aan en zullen net op tijd terug zijn in de States om te gaan stemmen ... 'Obama, oh yeah, for sure'.
En wij, wij deden de afwas, telden de kassa en zagen dat het goed was :)
Jullie waren een fijn publiek!