zaterdag 18 oktober 2008

Vrijdag, 17 oktober


Gisteren hebben we nog eens getoond wat we waard zijn :) een mens kan heel wat presteren als er wat druk achter zit.
De buurtzaal is gisteren officiëel in gebruik genomen door de Bas*boot, hun afvaardiging -in de vorm van een klein meisje- hield alles nauwlettend in het oog.

Om 13h zijn we begonnen aan de 'laatste', zeer noodzakelijke afwerking: de elektriciteit, de verwarming en de deuren. Verlichting opkuisen en hangen, stopcontacten plaatsen én stroom laten doorlopen, convectoren afwerken én water laten doorlopen, deuren meten, op maat zagen en open en weer dicht doen.
Spannend, echt spannend. Adrenaline boost van hier tot ginder maar alles werkte van de 1e keer, halleluja!
Er is licht. Véél licht als het moet, minder licht mocht nodig blijken en weinig licht als de insteek romantisch getint moet zijn ...
Een kwartier voor de start van de lezing zijn we (euh ik eigenlijk, maar ik kon er écht niets aan doen) dus 'we' zijn er wel nog in geslaagd om gàns het koffiehuis in den donkeren te zetten maar superman Alain heeft dat gewoon met zijn ogen dicht weer opgelost.

Er is zelfs gedacht aan een verblijfplaats voor Jerry (weetwel, van 'Tom & Jerry'?). Jerry woont nu in de rechterbovenhoek als je de zaal betreedt. Respecteer zijn verblijf daar willen jullie?


Wat onze volgende plannen zijn? Wat mij betreft, met vakantie gaan volgende week :) echt, daarna zien we wel weer. Er is nog gigantisch veel te doen maar 't gaat plezant zijn om voor de verandering eens aan het lichtere, mooiere werk te kunnen denken.