zondag 30 november 2008

Gedane zaken ...

Om nog maar eens te berichten over hetgeen er intussen allemaal al is gebeurd.
We hadden op 14 november een mega etentje waarmee de buurtwerking zijn vrijwilligers wou bedanken. 40 mensen werden gevoed op de vierkante meters die we maar rijk zijn beneden.
Het was puzzelen en proberen om al dat volk zijn plek te geven maar met een beetje trekken en duwen is het uiteindelijk gelukt. Trafiek zat bomvol!


2 dagen daarna was er een verjaardagsfeest. Van boven tot beneden. 177 mensen zijn onze trappen op en af gedonderd. Zoveel geweld geconcentreerd op 1 dag op 1 plek hadden we nog niet gehad. Zoveel stof achteraf ook niet.
Slechts 1 foto genomen die bewuste dag; in de chocokamer was het rustig, daar werd gewerkt aan de heropbouw van België en de wereld.


Tiens Tiens houdt verder nog zijn maandelijkse vergadering bij ons, de LETS (local exchange and trading system, zie link) groep komt regelmatig over de vloer, de zaal wordt gebruikt voor theaterrepetities -jong geweld dat af en toe moet gewezen worden op de fragiliteit van de oude dame dat het Trafiekhuis toch wel is :) - Er wordt nog steeds gebreid op zondag en vandaag is er een doopfeest ...
Alles kan dus en het is opvallend dat er werkelijk nood is aan een plek lijk de onze.
Das tof, das goed. Dat motiveert ons om de plek alleen maar beter te maken.