vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 30€ heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

donderdag 25 december 2008

Appartement

Terwijl de bubbels zich een weg branden door de bloedbanen, horen en zien vertroebelend, en de kalkoen -of al hetgeen de mensen dees dagen op de tafel kwakken- zwaar verteerd wordt, al eens een eerste zicht op de laatste fase van de verbouwingen.
Zie foto's.

Het appartement krijgt zijn 1e ruwe vorm. Er worden weer nieuwe plafonds gelegd om een slaapplatform op te bouwen; er verdwijnt nog een allerlaatste muur -waardoor het dak moet gestut uiteraard- hierdoor een doorkijk creëerend via een vide naar de keuken toe beneden; alle buitenwanden krijgen een extra laag isolatie afgewerkt met gyproc. Het dak wordt nog extra geïsoleerd en afgewerkt. En de vloeren ook
Eigenlijk hetzelfde principe als wat we beneden hebben gedaan, om het simpel uit leggen.
En euh, ja, beneden zag het er tijdens de werken ook zo chaotisch en vuil uit.
Dus dit komt wel goed :)

Geen opmerkingen: