vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 30€ heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

vrijdag 12 december 2008

Donker December

Bijna half december, het einde van het jaar nadert in stilte maar onherroepelijk.
Het is nog iets te vroeg om te mijmeren over dit bijna voorbije jaar; hoewel het weer er wel vollen bak om vraagt ... koud, grijs en donker, ideaal om bij Trafiek in een kop koffie te zitten staren en te denken aan wat al geweest is.

Maar hé, we blijven vrolijk: er is een begin gemaakt met het parkaanleg! OK, ok , het is nog maar een begin maar het IS er. Morgen een fototje van de werken en een beetje uitleg.
Weet alleen al dat de ingang van Trafiek op dees moment heel even naar de zijkant van het gebouw is verschoven. De achterdeur is de voordeur geworden, en dat zal gans het weekend zo blijven. Het is maar dat jullie het weten.
Dada

Geen opmerkingen: