vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 30€ heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zaterdag 28 februari 2009

Het zijn drukke dagen bij Trafiek, de kans dat je Hilde uitgezakt ziet hangen op 1 van de barkrukken is klein; bijgevoegde foto is dus een unicum :)

De verbouwingen gaan hun gangetje: het dak en het nieuwe slaapplatvorm hebben intussen een permanente solide ondersteuning gekregen. Alle ribben van het dak worden 'verlengd' om het mogeljk te maken 30 cm isolatie te voorzien. Een engelenwerk, het dag is groot en hoog en de ribben zijn eindeloos, zo lijkt het wel.

In de buurtzaal boven en beneden in de 'choco-kamer' wordt alles voorzien om aankomend talent, of zelfs al gearriveerd talent, een mogelijkheid te geven hun kunnen te tonen. Er zijn ophangsystemen voorzien: foto's, tekeningen, kunstwerken, schilderijen, kruisjesstekenhandwerkjes zullen binnenkort bewonderd kunnen worden.

Geen opmerkingen: