vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

maandag 6 juli 2009

Update

Schoon volk!
Puffend en blazend vanuit heet Gent, koppijn negerend en zin in een gigantische regenbui :) het is toch nooit goed hè?

Wat hebben we te melden vanuit Trafiek?
Awel
Onze 1e inbraak is een feit; de schade is beperkt gebleven: een ruit ingeslagen, een beetje klein geld weg en de sigaren van Hilde ribbedebie.
Het had erger gekund denken we dan, maar 't is wel klote dat dit gebeurt.

Dit weekend zijn er ook een paar mensen door een van onze tuintafels gezakt. Enfin, we dénken dat ze er doorgezakt zijn gezien er één tafel is waarvan de zitbank ontbreekt.
Neen, er lag geen briefje bij met naam en telefoon. Wie alsnog bij het lezen van dit bericht een gigantisch schuldgevoel voelt opkomen; geneert u niet, betaalt ons die tafel terug en we zullen niet kwaad zijn.

Er is ook verder gegyproct dit weekend; bijna alle vijzengaatjes zijn dicht en al een groot gedeelte van de voegen heeft zijn 1e plaasterlaag gekregen. Volgende week wordt er verder geschuurd en geplamuurd.
Iedereen welkom!

En de koers is ook weer begonnen ... en Geert vólgt de koers ... Geert vindt dat interessant, zo'n koers ... om maar te zeggen, de radio staat op Sporza ... weetwel ... juist
:)

Geen opmerkingen: