vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zaterdag 26 september 2009

Hallo!

Der zijn klachten gekomen. Yup. Klachten over de traagheid van den blog. Over de traagheid van de berichtgeving. Over de traagheid van mij dus ... yup ...
Aan Trafiek zal het niet gelegen zijn. Het bloeit en het groeit daar in het Pierkespark.
't Blijft mooi en boeiend om te zien.
Hilde's keukenploeg is intussen versterkt met Constant, onze nieuwe medewerker. Dankzij Constant sta ik nu wat minder aan de afwas (en zou ik dus meer tijd moeten hebben voor den blog ... helaas). De keure aan vrijwilligers die zich aanbieden is ook niet mis. En het zijn eigenlijk voornamelijk mannen die dat zien zitten. Hilde? Zit er soms iets speciaals in de soep?
Enfin, heel tof en heel goed bezig.

Verder nog melden dat onze overbuur Mohammed intussen ook klaar is met de inriching van zijn restaurant. En dat zorgt toch wel voor een nieuwe sfeer in het park. Er is meer leven, meer volk, meer ambiance.

Lang geleden (ok, ok, alles is lang geleden, mea culpa) dat ik nog eens foto's heb getrokken daar in 't park, veel nieuwe prentjes vallen er dus niet direct te plaatsen hier, jullie moeten het voorlopig met tekst doen. Maar morgen, morgen, valt er een en ander te beleven en verwachten we jullie massaal. Een ontbijt, een matinee en een tentoonstelling.
Het leven is goed, toch?

Geen opmerkingen: