zaterdag 26 september 2009

Hallo!

Der zijn klachten gekomen. Yup. Klachten over de traagheid van den blog. Over de traagheid van de berichtgeving. Over de traagheid van mij dus ... yup ...
Aan Trafiek zal het niet gelegen zijn. Het bloeit en het groeit daar in het Pierkespark.
't Blijft mooi en boeiend om te zien.
Hilde's keukenploeg is intussen versterkt met Constant, onze nieuwe medewerker. Dankzij Constant sta ik nu wat minder aan de afwas (en zou ik dus meer tijd moeten hebben voor den blog ... helaas). De keure aan vrijwilligers die zich aanbieden is ook niet mis. En het zijn eigenlijk voornamelijk mannen die dat zien zitten. Hilde? Zit er soms iets speciaals in de soep?
Enfin, heel tof en heel goed bezig.

Verder nog melden dat onze overbuur Mohammed intussen ook klaar is met de inriching van zijn restaurant. En dat zorgt toch wel voor een nieuwe sfeer in het park. Er is meer leven, meer volk, meer ambiance.

Lang geleden (ok, ok, alles is lang geleden, mea culpa) dat ik nog eens foto's heb getrokken daar in 't park, veel nieuwe prentjes vallen er dus niet direct te plaatsen hier, jullie moeten het voorlopig met tekst doen. Maar morgen, morgen, valt er een en ander te beleven en verwachten we jullie massaal. Een ontbijt, een matinee en een tentoonstelling.
Het leven is goed, toch?