vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

maandag 28 september 2009

zondag, 27 september

We hadden heel wat op zondag: een ontbijt, een matinee en de opening van een expo.
Neem daarbij de zon die vol scheen op het Pierkespark, een horde enthousiaste bezoekers en een bende schreeuwlelijke kinderen en je begrijpt het plaatje.

Hilde heeft intussen binnen duidelijk een lijn getrokken: tot hier en niet verder. Maar dat heeft dan eerder te maken met de klein mannen die een open keuken de max vinden en nietsvermoedend hun vingertjes branden aan het vuur of de koffiemachine. Beter voorkomen dan flamazine te moeten smeren is ons motto. Vanaf nu dus tot aan de witte lijn voor al wie niet thuis hoort in de keuken.


De matinee.
Een frisse spetterende Jessica Lamote.
Je houdt ervan, of je houdt er niet van. Zei ze zelf, 't zijn niet mijn woorden. Maar mijn indruk was dat iedereen die aanwezig was er echt heeft van genoten. Hoewel je dat niet zou zeggen van de lichaamshouding van het publiek; maar er zat sfeer in de keet.

Jessica, the lady herself. De dame met de rode botjes, de klare taal, de meest onwaarschijnlijke stemvariaties en de luide piano.
Voor mij de Belgische Regina Spector. (Googlelt of youtubt maar eens!) Om jullie een idee te geven wat ze gebracht heeft. Mooi!


De opening van de expo en Rik Soenen, the man himself, is voor morgen.
Ik moet weg nu!
Dada

Geen opmerkingen: