vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zaterdag 12 december 2009

Het begin, deel 2: de blog

De blog zijn we gestart in februari 2008. Hier is ook al wat geschiedenis geschreven. Vergeef me mijn gemijmer, ik ben in een nostalgische bui. Kijken naar waar we vorig jaar december mee bezig waren doet me toch wel wat eerlijk gezegd. En al die andere maanden ook. De ene maand was de berichtgeving al wat moeizamer of enthousiaster dan de andere maand. Maar ik kijk er graag naar terug, het archief beschrijft het parcours dat we intussen hebben afgelegd. Een parcours die je kàn afleggen als er maar voldoende mensen om je heen zijn die zich even fel geven als wij altijd hebben gedaan.
Geen idee waar we volgend jaar gaan uitkomen, dat zien we dan wel. Er is nog wel een en ander te doen. Maar Trafiek is een goeie plek, al zeggen we het zelf :) we pinken een traan weg en we gaan verder!

Geen opmerkingen: