maandag 23 november 2009

Matinee 14, Asi Séa

De muziek van Asi Séa is een samenraapsel van Flamenco, Ierse en Bretoense Folk, Arabische riffs, Indisch gemijmer en American blues. Purisme zal je bij Asi Séa niet vinden.
Beau One: Leadzang, gitaar; Fedjean Ven Veld: basgitaar; Indra Boone: zang, percussie; Marjan willem: fluit, zang, percussie; Myriam Calberson: percussie.

Een versterkte set deze keer, das altijd tof omdat de muziek dan heel goed overkomt en overtuigend botst tegen de Trafiekmuren.
Ik ben halverwege moeten opstappen maar wat ik zag en hoorde was meer dan OK.
Mci

zaterdag 21 november 2009

Hmmm, als je iet of wat wil begrijpen waar alles hieronder over gaat ben je best dat je de berichtjes van 08/11 begint te lezen vanaf '08/11 één', en dan '08/11 twee'. Enzovoort. Leg ik het nu goed uit? Aaaaargh, ik ben het mezelf hier precies nogal moeilijk aan 't maken. Dus onderaan beginnen en naar boven scrollen. Ja? OK.
Dada
:)

08/11 vier

En om het helemààl compleet te maken: op die zondag van én matinee én spelletjes én Lode's niet nader te specifiëren verjaardag kwam er nog eens een echt gepland verjaardagsfeestje bij. Met cadeautjes en pannenkoeken en al!

Het was een zottenkot; er waren pannenkoeken boven nodig, en pannenkoeken beneden. En vermits zien eten doet eten en de Trafiek pannenkoeken echt wel de lekkerste ter wereld zijn, waren we wat blij met Karen, de prinses van het pannenkoekendeeg!
Hoera hoera en merci Karen.

De prinses, mét schort, wordt jullie later voorgesteld. Als Blogger beslist heeft mij weer toe te laten om prentjes op te laden. (Dan ben ik vollen bak bezig en dan kan ik niet verder werken. Tsss tsss)
Allé tabé

Tarrraaaaaa: de prinses van het pannenkoekendeeg!

08/11 drie

En we zijn hier nog niet rond ...
Op diezelfde dag was Lode jarig en hebben we TAART gegeten.
Al diezelfde mensen op dezelfde moment op dezelfde plek. Het leek wel of Trafiek bol stond van al het geroezemoes en elk ogenblik kon openspatten.

(En mijn mogelijkheden om foto's op te laden zijn blijkbaar op dit eigenste moment uitgeput dus een jarige Lode is voor een later tijdstip, als Blogger weer naar behoren functioneert! Rare dingen)

Gelukt!

08/11 twee: Spelletjesnamiddag

Na de matinee mocht Paul Bert om 15h de aftrap geven voor de allereerste spelletjesnamiddag. De opkomst was niet gigantisch maar wel OK voor een 1e keer.
En het ging er bij tijd en wijlen behoorlijk ernstig aan toe. Want weetje, spelen, dat is niet om mee te lachen ...

serieus, vraag maar aan Jeroen.

08/11 één: Matinee 13, Mustafa Aydin

We hadden onze 13e matinee op 8 november; lijkt alweer een eeuwigheid geleden.
Mustafa Aydin, links op de foto, heeft voor ons gespeeld en gezongen, samen met een vriend.
Voor Mustafa was het de 2e keer dat hij op het podium zat bij Trafiek.
Zeer ingetogen en rustig. Het Trafiek publiek heeft genoten.
U blogt, gij blogt, wij bloggen.
Ik moet bloggen, ik zal bloggen, ik ga bloggen.
Ik heb geblogt ...
Allé, om maar te zeggen dat 't lang geleden is hè.