vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zaterdag 20 februari 2010

Planning werken

Trafiek denkt verder, Trafiek denkt vooruit, Trafiek denkt groots, Trafiek denkt ... enfin, Trafiek dènkt :)

We zijn nog een aantal dingen aan het plannen. Er moet echt nog een en ander worden afgewerkt alvorens we ons echt op Trafiek zelf kunnen storten. We zijn zo vrij om nog een paar keer een beroep te doen op jullie grote harten, jullie handigheid en jullie tijd. En als het met die handigheid van jullie niet zo denderend is gesteld? Dat vinden we niet erg, echt niet. Een lieftallig assistent(e) is ook OK. En ja, beetje grumpy mag ook, we zijn veel gewend. We hopen dat ons wervingstekstje zo danig motiverend en meeslepend is dat jullie massaal gaan afkomen op onze volgende werkweekends.

En dat zijn volgende:
Gewoonklusweekend: 6 en 7 maart
Lenteklusweekend: 27 en 28 maart
Zomerklusweekend: 19 en 20 juni

Bedoeling is om beetje te schilderen, te timmeren, vijzen, zagen, bureau afwerken, vloerke leggen ... simpele dingen onder de kundige leiding van Geert.

We beginnen telkens om 10h.
Yiehaa!

Geen opmerkingen: