vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

woensdag 10 maart 2010

Een Primeur!!

We hebben de plannen gekregen van de mozaiek die in het park zal worden gelegd!
Een primeur zowaar.

Het 1e plan toont een overzicht van waar en hoe de steentjes zullen worden gelegd, geplakt, in de cement zullen worden gevleid.
Vorm, kleur, verhouding ... touté complèté ...


Het 2e plan, dat er op het 1e zicht misschien hetzelfde uitziet als het 1e plan, toont waar de zitbankjes zich zullen bevinden. De zijkanten van de bankjes zijn hier uitgeplooit zodat er een idee wordt gegeven van de hoogte en de situering.

Wie al eens in 'Parc De Guell' in Barcelona is geweest kan zich wel een idee vormen welke kant dit opgaat. Gaudi revised ... Ons eigen 'Parc De Pierkès' in een zonovergoten Brugse Poort ... een mens moet dromen (en dan hebben we het over het 'zonovergoten' ...)

Meer details over het hoe wanneer wie uitvoeren van de mozaiek komen er dra. Feit is dat iedereen die hier zin in heeft ook daadwerkelijk zijn steentje zal kunnen bijdragen.
Maar daarover later meer.

Geen opmerkingen: