vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zondag 20 juni 2010

Ola, het is van vorige maand geleden dat we hier nog waren. Excuses! Er ligt hier zelfs al stof in de hoeken en op en onder de kasten. Maar we zijn terug.
Om te zeggen dat er volgende week een bal is in 't Pierkespark: het Pierkesbal.
Het lukt me niet om de flyer op te laden, stom stom. Daarom de tekst van de flyer hieronder. U heeft nog héél even de tijd om een plaatje aan te vragen. De flyers liggen op de toog bij Trafiek. Haast u!

BUURTFEESTEN BRUGSE POORT
zaterdag 26 juni

1ste PIERKESBAL
19uur tot 01uur - gratis
Koffie-, thee- en buurthuis Trafiek vzw organiseert samen met Bij' De Vieze Gasten op zaterdag een eerste editie van Bal Populaire! Buurtbewoners kunnen op voorhand hun favoriete nummer doorgeven via het INVULSTROOKJE op de achterzijde. Trafiek belooft plechtig ieder aangevraagd liedje tijdens het bal te zullen draaien.
Een park, een houten dansvloer, lichtjes, een bar en vooral een DJ met JULLIE liedjes! Wat begon als een erg simpel idee zou wel eens het ideale feestje kunnen worden om de zomervakantie in te luiden!
Openingsdans om 19u door een speciale gast!

HOE GA JE TE WERK?
• Schrijf jouw 2 lievelings-(dans)-liedjes op het INVULSTROOKJE op de achterzijde;
• steek het ingevulde strookje vóór 19 juni in de brievenbus van Trafiek vzw - Pierkespark - Haspelstraat 37;
• kom op zaterdag 26 juni naar het Pierkesbal om op jullie eigen lievelingsliedjes en op die van jullie buren te komen dansen!

Geen opmerkingen: