vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zaterdag 6 november 2010

Naaien ...

ofte hoe fanatiek kan men zijn?
:)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

is iedereen welkom?
is er ervaring vereist of is leergierigheid voldoende :) ?

Anoniem zei

Leergierigheid en enthousiasme zijn meer dan voldoende. Ervaring is meegenomen maar hoeft echt niet. We hebben bijvoorbeeld Jeroen die nog nooit (zegt hij) achter een naaimachine heeft gezeten maar zo dolenthousiast is dat het een plezier is om te zien! En hij leert veel :) Volgende sessie gaat door op 20 november, passeer eens.
Groet, Trafiek

RobinArrow zei

Heel toevallig wil ik zaterdag elders zijn. Maar ik wil, als man alleen, beter leren naaien en vooral mijn naaimachien van den Aldi veel vaker gaan gebruiken :-). Ik vond jullie activiteit via gratisingent! Normaal is zaterdagmorgen wel okee voor mij, al ben ik meer een avondmens. Van 10u tot 13u30... allicht eten jullie tussendoor? Ik reken verder en kom dan op 4 december, wordt er dan genaaid voor sinterklaas ?