vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zondag 3 april 2011

Film op 17 april

Filmvertoning in aanwezigheid van de regisseur Nicolas Défossé.
Met fototentoonstelling "la otra Mirada", in aanwezigheid van de fotograaf Adolfo.


Los Angeles, de Verenigde Staten. In het hart van de stad worden Mexicanen zonder papieren opgejaagd door de politie. Ze proberen er iets bij te verdienen zonder hun cultuur op te geven.

Aan de andere kant van de grens, in de bergen van zuidoostelijk Mexico, komt de zon op, verscholen in de mist. Het is 1 januari 2006 en duizenden Zapatistische Indigenas nemen feestelijk afscheid van hun woordvoerder Subcommandante Marcos. Zijn missie: gedurende 6 maanden het hele land doorkruisen om te luisteren naar de woorden van verzet van de vele Mexicaanse vrouwen en mannen die vechten voor een rechtvaardiger Mexico. Zo begint een reis met als horizon de noordelijke grens met de VS ... Een tocht die probeert een beeld te geven 'van de mens die we echt zijn'.

De uitdaging is niet zonder risico. Wat begint als een onhoorbaar geroezemoes groeit uit tot honderdduizenden stemmen die schreeuwen: Viva Mexico!

Wat zullen de machthebbers antwoorden?

Start: 20h stipt
Inkom vrijwillige bijdrage
info: www.vivamexicofilm.com en www.laotramirada.org

Geen opmerkingen: