maandag 22 april 2013

Ghentmade op 20 mei

Een oproep van onze buren, zonder foto, desalnietemin: LEES"Aan alle creatievelingen onder jullie!

Verkoop je originele en zelfgemaakte spullen en heb je zin om op de 2e editie van Ghentmade te staan? We zoeken niet alleen standhouders, maar ook mensen die een workshop willen geven. Want we zijn ervan overtuigd dat iedereen creatieve talenten heeft en daarom zouden we graag enkele knutselateliers voorzien. Alle voorstellen zijn welkom!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar karendesmet2@hotmail.com of naar marcelien17@hotmail.com . Vermeld zeker wat je maakt of welke workshop je zou willen geven (met foto’s en eventueel website). Inschrijven kan tot en met 30 april.
Omdat we graag een gevarieerd marktje willen samenstellen, zouden we graag voor verschillende handgemaakte spulletjes kiezen. Als je met iets origineel bezig bent en misschien nog nooit op een marktje gestaan hebt aarzel dan niet om te mailen! Ghentmade zal doorgaan om 20 mei van ongeveer 15u-20u in de meubelfabriek bij Café La Lys (Meibloemstraat 16, Brugse Poort, Gent).

Voor tafels, stoelen en de versiering van je stand moeten jullie zelf zorgen. Omdat we hopen op mooi weer in mei, zal het waarschijnlijk deels buiten op het binnenplein doorgaan. Bij typisch Belgisch weer kunnen we overdekt staan in de meubelfabriek.

We kijken er al naar uit! Stuur gerust een mailtje als je nog vragen hebt!

Groetjes,
Karen & Marcelien"