vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

maandag 22 april 2013

Ghentmade op 20 mei

Een oproep van onze buren, zonder foto, desalnietemin: LEES"Aan alle creatievelingen onder jullie!

Verkoop je originele en zelfgemaakte spullen en heb je zin om op de 2e editie van Ghentmade te staan? We zoeken niet alleen standhouders, maar ook mensen die een workshop willen geven. Want we zijn ervan overtuigd dat iedereen creatieve talenten heeft en daarom zouden we graag enkele knutselateliers voorzien. Alle voorstellen zijn welkom!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar karendesmet2@hotmail.com of naar marcelien17@hotmail.com . Vermeld zeker wat je maakt of welke workshop je zou willen geven (met foto’s en eventueel website). Inschrijven kan tot en met 30 april.
Omdat we graag een gevarieerd marktje willen samenstellen, zouden we graag voor verschillende handgemaakte spulletjes kiezen. Als je met iets origineel bezig bent en misschien nog nooit op een marktje gestaan hebt aarzel dan niet om te mailen! Ghentmade zal doorgaan om 20 mei van ongeveer 15u-20u in de meubelfabriek bij Café La Lys (Meibloemstraat 16, Brugse Poort, Gent).

Voor tafels, stoelen en de versiering van je stand moeten jullie zelf zorgen. Omdat we hopen op mooi weer in mei, zal het waarschijnlijk deels buiten op het binnenplein doorgaan. Bij typisch Belgisch weer kunnen we overdekt staan in de meubelfabriek.

We kijken er al naar uit! Stuur gerust een mailtje als je nog vragen hebt!

Groetjes,
Karen & Marcelien"

Geen opmerkingen: