vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

dinsdag 14 mei 2013

Werkdagen BIJHUIS

We zijn op zoek naar handen!

Nu vrijdag en zaterdag beginnen we aan de eerste werken in ons nieuw aangekochte bijhuisje.
We nodigen jullie graag uit ons hierbij te helpen.

Wat staat er op het programma?
Chronologisch:
Leeghalen van de voorraad, kasten buiten zetten, houten wand verplaatsen, ruimte ontmantelen (strippen van OSB, leidingen en elektriciteit), nieuwe trapopening maken, oude trap uitbreken, oude trap in nieuwe trapopening plaatsen, oude trapopening dichtmaken, bestaande deuren beneden ontmantelen en de deuropeningen dichtmetselen, raam boven uitbreken en dichtmetselen …

Ieder wordt ingepast naar zijn eigen kunnen en goesting. Maar iemand die kan metselen en nog iemand die straf is met hout, dat zou wel tof zijn.
Wij voorzien zelf materiaal maar laat dat u niet tegenhouden om uw eigen favoriet vijs- of boormachientje mee te brengen.

Werken dus vrijdag 17/05 en zaterdag 18/05 van 10h tot 17h, daaromtrent. Lukt het maar voor een paar uur dan is dat ook al ferm goed.

Fijn fijn

Geen opmerkingen: