vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zondag 2 juni 2013

Film in juni!

donderdag 13 juni, 22u

LES BARONS

Drie Marokkaanse vrienden in Molenbeek, Hassan, Aziz en Mounir, brengen hun dagen door met zo veel, zo lang en zo goed mogelijk niets doen. Het maakt namelijk deel uit van hun levensfilosofie, die van 'de baronnen' en die zegt dat ieder mens een beperkt stappenkrediet heeft. Vooral niet teveel doen dus, want elke stap is er één dichter bij je dood.

De wervelende komedie 'Les Barons' werd geregisseerd door Nabil Ben Yadir, een jonge filmregisseur die opgroeide in Molenbeek. 'Les Barons' is een film over zijn leven; "ik maak geen films om geliefd te zijn, ik maak films om gehoord te worden".
donderdag, 27 juni, 22u

PERSEPOLIS

'Persepolis' is het aangrijpend verhaal van een jong meisje in Iran, die opgroeit tijdens de Islamitische Revolutie. Door de ogen van de vroegrijpe en mondige Marjane zien we de hoop van de mensen in duigen vallen onder de opkomst van het fundamentalisme. Opeens moet ze een hoofddoek dragen. Duizenden mensen worden opgesloten. Op een dappere, slimme manier is ze de 'sociale bewakers' te slim af. Ze ontdekt zelfs punkmuziek, ABBA en Iron Maiden. Maar wanneer haar oom zonder pardon geëxecuteerd wordt en Irak bommen op Teheran werpt, wordt de dagelijkse angst duidelijk voelbaar ...


Geen opmerkingen: