zaterdag 15 maart 2014

Vertelavond 19 maart in La Lys

STRAFFE VERHALEN UIT DE BRUGSE POORT
met pannekoeken JAWEL!

In maart is het weer Vertelfestivaltijd! Jawel, al voor de negende keer en met evenveel goesting werken buurtscholen, dagverblijven, crèches, het Inloopteam, het Huis van het Kind en Begeleidingstehuis SJB, vzw Jong, Brede School Brugse Poort, de Buurtbibliotheek en Bij’ De Vieze Gasten samen aan dit mooie project. Met het Vertelfestival willen de betrokken organisaties jong en oud warm maken voor vertellen, lezen en voorlezen.

Wil ook jij eens proeven van dit geheime succesrecept? Dan hebben we goed nieuws. Op woensdag 19 maart kan je in Café La Lys - Meibloemstraat 16, 9000 Gent - terecht voor een heuse Vertelavond voor volwassenen. Rasvertellers uit de Brugse Poort vertellen hun strafste verhalen. Voor het volledige en definitieve programma kan je terecht op www.deviezegasten.org. Tot dan!

De Vertelavond vindt plaats in het kader van het Vertelfestival. Meer weten? Neem contact op met de Buurtbibliotheek Brugse Poort, Blazoenstraat 9, 9000 Gent - 09 374 20 84 - brugsepoort.bib@gent.be.
http://www.deviezegasten.org/program.htm#VERTELAVOND