maandag 30 juni 2014

Een lezing op zo 6 of woe 9 juli, u kunt kiezen

We citeren: "Ons erfgoed, onze grond, onze wortels als vrouw ... waar vinden we dit? Over straffe madammen, over 'vergeten' geschiedenis, over vrouwenkracht, over bezieling, over verbondenheid en nog veel meer ... . Ga je mee op zoektocht?" Lezing door Debby Van Linden.

zaterdag 28 juni 2014

Zomerstretching!

Lees:

"Op de vorige stretchings was er súperpositieve feedback! Deze ZOMERreeks, opnieuw deskundig begeleid door Mieke Volckaert gaat 's avonds door; er wordt nu wel een kleine bijdrage (4€/les?) gevraagd.

"We doen zeer gevarieerde oefeningen, telkens vanuit een sterke body-mind connectie. Invloeden uit lichaamswerk voor dansers, yoga en pilates met op de achtergrond muziek. De ene keer diepen we een stretch uit, de andere keer werken we spierversterkend en doen we aan centrumopbouw aan de hand van repetitieve oefeningen. We werken op een heel actieve en tegelijkertijd ontspannen manier.
All-levels, iedereen kan op eigen niveau werken, we dagen onszelf uit, maar respecteren ons eigen lichaam en grenzen."

Praktisch: lessen op woe 2, di 8 en woe16 juli en woe 20 en woe 27 augustus telkens van 20u tot 21u15, (breng een matje mee).
Voor meer info en graag vooraf inschrijven via: mieke.volckaert@hotmail.com of 0494/274941"




zondag 22 juni 2014

fietsen

We zijn gaan fietsen vandaag maar zijn het hier vergeten aankondigen ... sorry ... maar, om het goed te maken: we blijven fietsen tijdens de vakantie.  Data hier op de blog, zie boven, maar ook nog eens hier, speciaal voor u: 13/07 - 03/08 - 24/08 - 14/09 - 05/10 - 26/10, telkens vertrekken om 10u30 (dus verzamelen rond 10u15).

vrijdag 6 juni 2014

DIGITAAL verlof

We gaan op DIGITAAL verlof, geen piep hier van 7/06 tot 15/06.
Maar.
Laat u dat niet tegen houden om bij Trafiek life te gaan buurten, ons huis is open uiteraard.
En vanavond is er 'Ongehoord' vanaf 18u, en braderie. En morgen is er 'Pierkespark Terminus' vanaf 16u, en ook nog braderie. En zondag is er, juist, braderie. En maandag gaat ge u kunnen vergapen aan al het afval dat de braderie naar traditie gegenereerd heeft. En daarbovenop kunt ge diezelfde maandag een fietstochtje van 95km afwerken, vertrek 10u in het Pierkespark.
Ge ziet waar een digitaal verlof allemaal goed voor kan zijn.
Gaat en vermenigvuldigt u!

woensdag 4 juni 2014

28 juni!


Ongehoord, vrijdag 6 juni


Pierkesbaaaaaaaaaaaaaaaaal

De flyer voor het Pierkesbal is gedrukt. Binnenkort in uw bus, nu hier al in primeur. De voorkant én de achterkant. Zowaar.
Lees, vul in en kom mee spelen, zingen, dansen ...

(En als extra de flyer voor het meespeeltoneel, bij die gasten kunt ge uw kinderen achterlaten de namiddag vòòr het bal, vanaf 15u. De foto's op de flyer zijn getruckeerd dus ge moet u geen al te grote zorgen maken.)



dinsdag 3 juni 2014

Stretching deel II


In de maand JUNI gaan er opnieuw stretching-lessen door in de grote zaal van vzw trafiek.
Gratis lessen, deskundig begeleid door Mieke Volckaert, vrijwillige bijdrage vd deelnemers voor het gebruik van de zaal.

We doen zeer gevarieerde oefeningen, telkens vanuit een sterke body-mind connectie.
Invloeden uit lichaamswerk voor dansers, yoga en pilates met op de achtergrond muziek.
De ene keer diepen we een stretch uit, de andere keer werken we spierversterkend en doen we aan centrumopbouw adhv repetitieve oefeningen. We werken op een heel actieve en tegelijkertijd ontspannen manier.

All-levels, iedereen kan op zijn eigen niveau werken, we dagen onszelf uit, maar respecteren ons eigen lichaam en grenzen.

Praktisch: lessen op woensdag 11juni, 18juni en 25juni telkens van 10u30 tot 11u45
(breng een matje mee)

Graag vooraf inschrijven via
mieke.volckaert@hotmail.com of 0494/274941

Danke!


maandag 2 juni 2014

Pinkstermaandag - fietsmaandag


Ondertussen, de fietsers ... ook in alle ernst: volgende week pinkstermaandag (9 juni) wordt er weer dubbel gefietst (2x40). We citeren Frank:
"Ik zou de route gebruiken van WTC Wondelgem, die staat uitgepijld op de weg.


Het wordt zeker:
fietstocht naar het Krekengebied (het noorden van Oost-Vlaanderen)
We gaan onder de zeespiegel! (De fietstochten van Trafiek bereiken hun dieptepunt)
De dagafstand wordt wellicht een 90 km.
Start aan Trafiek om 10 uur.
Er zijn stopplaatsen onderweg, o.a. Fred's café in Sint-Laureins en diverse etablissementen in Watervliet en Zelzate (maar 't is hoogdag natuurlijk)."

En we kunnen dan een groepsfoto maken, zoals de gasten hieronder op dit prentje, met ons voorwiel achter ons hoofd. (Tiens, hadden ze toen nog geen spaken?)