vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

woensdag 25 maart 2015

zondag 29 maart, de grote parade, Hart boven hard.

Herinnering: zondag, de grote parade, Hart boven hard.

Even wat meer uitleg: wie met Trafiek meewil dient onderstaande allemaal te lezen :)

DEEL 1a ONTBIJT voorbereiden, door de buurtkinderen [8.30u]
Drop uw (zelfstandige) kroost om 8u30 in Trafiek. Samen met de kinderen wordt ontbijt gemaakt en ook de ingrediënten om in de lunchpakketten te stoppen. Graag vooraf aan Trafiek doorgeven of uw kroost komt helpen; zo kunnen we een inschatten hoeveel kleine handjes we zullen zijn.

DEEL 1b ONTBIJT, opeten en BROODDOZEN, vullen [9.30u]
Iedereen welkom op het ontbijt. Breng eventueel voor ieder die naar Brussel meegaat een brooddoos mee, dan kan je die vullen.
Ontbijt en vullen brooddoos: vrije bijdrage. Graag vooraf doorgeven aan Trafiek met hoeveel je komt. (inschrijven via trafiek@skynet.be)

OPTIONEEL - DEEL 2 FIETSEN naar Brussel [9u]
De Trafiekfietsers gaan fietsend richting hoofdstad (tenzij het waanzinnig slecht weer is ... dan niet). Zij nodigen de sportievelingen uit om hen te vergezellen (uw kroost kan met de trein). Afspraak met fiets om 9u aan Trafiek. De fietsers krijgen -indien ze dat wensen- een lunchpakket mee, dus breng uw brooddoos (en eigen drank) mee (inschrijven via trafiek@skynet.be). Voor de terugkeer worden de fietsen op de trein gezet.

DEEL 3 VERTREK NAAR BRUSSEL [10.30u]
Om 10.30u wordt er in het Pierkespark verzameld. Samen wandelen we richting tramhalte en rijden we richting station Gent-Sint-Pieters waar we de eerstvolgende trein naar Brussel nemen (vervoer zelf te betalen).
De Grote Parade begint om 13u.Geen opmerkingen: