vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zaterdag 30 mei 2015

Pierkesbal op 27 juni

Juni komt er aan gerold. Al vijf jaar lang zorgen Trafiek en De Vieze Gasten samen voor een swingend laatste juniweekend. Dit jaar is niet anders: voor de zesde keer op rij organiseren we het PIERKESBAL. Thema deze keer: 'We Houden Het Netjes', haal uw vlindernetjes en netkousen dus boven en jaag de muizenissen de netten in! Met een heus pingpongtornooi bovendien. Er kan dus genetwerkt worden ... 27 juni, vanaf 17u. Zo werkt het:

Koffie- en buurthuis Trafiek organiseert i.s.m. Bij' De Vieze Gasten op zaterdag 27 juni voor de zesde keer al het Pierkesbal, hét bal van en voor de Brugse Poort. Als vanouds zorgen wij voor een park, een houten dansvloer, lichtjes en een bar. Jij hoeft enkel met de benen rond te zwaaien – en breng meteen ook je buren mee om samen te komen feesten.

Thema dit jaar is ‘we houden het netjes’: een volleybalnet, netkousen, haar- en visnetjes,… ze krijgen allemaal een plaats in het Pierkespark. Om 17u warmen we de spieren al wat op met een heus pingpongtornooi. Iedereen kan meedoen, inschrijven gebeurt ter plekke. Vanaf 19u start dan het Pierkesbal, tot in de late uurtjes.

Wie wil kan op voorhand een verzoeknummer indienen bij Trafiek, met – eventueel – een hoogstpersoonlijke boodschap. Alle aangevraagde nummers worden gedraaid en de MC’s van dienst zullen op een deskundige manier jouw meegegeven boodschap verkondigen. Een verzoek indienen kan op de daarvoor voorziene flyers, te vinden bij Trafiek en Bij’ De Vieze Gasten. Of stuur je verzoek digitaal door via trafiek@skynet.be. De deadline is zaterdag 20 juni.

Geen opmerkingen: