zaterdag 30 mei 2015

Pierkesbal op 27 juni

Juni komt er aan gerold. Al vijf jaar lang zorgen Trafiek en De Vieze Gasten samen voor een swingend laatste juniweekend. Dit jaar is niet anders: voor de zesde keer op rij organiseren we het PIERKESBAL. Thema deze keer: 'We Houden Het Netjes', haal uw vlindernetjes en netkousen dus boven en jaag de muizenissen de netten in! Met een heus pingpongtornooi bovendien. Er kan dus genetwerkt worden ... 27 juni, vanaf 17u. Zo werkt het:

Koffie- en buurthuis Trafiek organiseert i.s.m. Bij' De Vieze Gasten op zaterdag 27 juni voor de zesde keer al het Pierkesbal, hét bal van en voor de Brugse Poort. Als vanouds zorgen wij voor een park, een houten dansvloer, lichtjes en een bar. Jij hoeft enkel met de benen rond te zwaaien – en breng meteen ook je buren mee om samen te komen feesten.

Thema dit jaar is ‘we houden het netjes’: een volleybalnet, netkousen, haar- en visnetjes,… ze krijgen allemaal een plaats in het Pierkespark. Om 17u warmen we de spieren al wat op met een heus pingpongtornooi. Iedereen kan meedoen, inschrijven gebeurt ter plekke. Vanaf 19u start dan het Pierkesbal, tot in de late uurtjes.

Wie wil kan op voorhand een verzoeknummer indienen bij Trafiek, met – eventueel – een hoogstpersoonlijke boodschap. Alle aangevraagde nummers worden gedraaid en de MC’s van dienst zullen op een deskundige manier jouw meegegeven boodschap verkondigen. Een verzoek indienen kan op de daarvoor voorziene flyers, te vinden bij Trafiek en Bij’ De Vieze Gasten. Of stuur je verzoek digitaal door via trafiek@skynet.be. De deadline is zaterdag 20 juni.