vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zaterdag 11 juli 2015

oproep evaluatie Zuurstofproject

Een OPROEP tot evaluatie aan de Brugse Poorters ivm de stadsvernieuwing 'Zuurstof voor de Brugse poort'.

We citeren:

"Evaluatie stadsvernieuwing Brugse Poort. Tien jaar geleden startte de Stad Gent het stadsvernieuwingsproject 'Zuurstof voor de Brugse Poort' op. Ondertussen is bijna alles uitgevoerd. Het Luizengevecht is het laatste project en wordt dit jaar afgewerkt.
De Stad werkt momenteel aan een evaluatietraject voor 'Zuurstof voor de Brugse Poort' en wil daarbij een aantal bewoners persoonlijk interviewen, vooral bewoners die er van in het begin bij waren, die de Brugse Poort al lang kennen omdat ze er toen woonden.
Woon je al vele jaren in de Brugse Poort en heb je de wijk zien evolueren tijdens de afgelopen tien jaar? Of ken je iemand die sinds lang in de Brugse Poort woont en met ons daarover wel eens wil praten?
Stuur dan een mailtje naar ilse.vanwambeke@stad.gent.
Bedankt!"

Geen opmerkingen: