vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

vrijdag 22 juni 2018

9de Pierkesbal

Opgelet: omwille van het Pierkesbal is Trafiek morgen (zaterdag) uitzonderlijk OPEN (tot 16 uur) en zondagnamiddag uitzonderlijk DICHT (heel de dag).

En morgenavond gaan we weer dansen tot 2 uur ‘s nachts! Maar ook in de namiddag kan u al in het Pierkespark terecht, met uw kroost. Er worden hapjes klaargemaakt, er is een vertelmat en capoeira en wie wil kan zich uitleven in de pannakooi. Om 18 uur begint de kinderfuif. Vanaf 19 uur worden de kindjes weer netjes opgeruimd en maken de volwassenen zich op om de benen te strekken.

Het Pierkesbal is een organisatie van Trafiek, Bij’ De Vieze Gasten en De Kringwinkel Open Plaats, maar wij kunnen niet zonder u. Wij kunnen rekenen op een indrukwekkende schare buurtvrijwilligers voor het bussen van flyers, voor de opbouw van het bal, de aankleding van het park of een shift in de bar. Het Pierkesbal is in de eerste plaats uw feest. Tot morgen!

Geen opmerkingen: