vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

woensdag 6 juni 2018

Pierkesbal - helpende handen gezocht

 Wat zouden we doen zonder u? Voor het 9de Pierkesbal op zaterdag 23 juni zijn we nog op zoek naar:

    • BUSSERS: mensen die nu donderdag 7 juni flyers willen bussen. Afspraak om 14u Bij’ DVG (véél bussen, dus redelijk wat volk nodig)

    • CREATIEVELINGEN die het bal willen “aankleden”. Er zijn al wat ideeën, maar wie werkt ze uit? Het is niet gigantisch veel werk, wel wat overleg en geknutsel vooraf (en ook nog wel een beetje de dag zelf).

    • OPBOUWERS & AFBREKERS, of mensen die op zaterdag 23 juni kort na de middag beschikbaar zijn om de dansvloer te leggen, de bar te installeren, hier en daar een tent te helpen opzetten … en ook wel mensen die om twee uur ‘s nachts de zaak weer netjes helpen opruimen, maar dat hoeven niet dezelfde te zijn als ‘s middags :-)

    • BARMANNEN & BARVROUWEN die willen drankjes uitgieten, afwassen, lege glazen zoeken, …(graag shift vermelden)
                shift van 14u tot 17u
                shift van 17 tot 20u
                shift van 20u tot 22u30
                shift van 22u30 tot 24u30
                shift van 24u30 tot eind

Opgelet: bij de bar tijdens het Pierkesbal kunnen we geen vrijwilligersvergoeding geven. De opbrengst gaat naar het verfraaien van ons park. Een goed doel dus.

Zin om een van deze taakjes voor een deel op jou te nemen?

Contacteer dan Annie van Bij’ De Vieze Gasten via e-mail (annie@deviezegasten.org) of telefoon (09/237 04 07). Vermeld wel best welke taak jou het meeste aanspreekt.

1 opmerking:

Avant Loan zei

Welkom bij AVANT LENINGEN, heeft u online een echte lening nodig om uw facturen veilig te stellen? Start een nieuw bedrijf? Heeft u een persoonlijke lening nodig? of zakelijke lening, vraag om een ​​snelle en gemakkelijke lening om een ​​nieuwe financiering van uw projecten te starten tegen een laagste rentetarief van 2%. Hebt u een lening nodig? Heeft de bank of Payday Loan Company uw leningaanvraag afgewezen vanwege uw lage kredietscores of het ontbreken van aanvullende beveiliging? en u hebt dringend behoefte aan deze persoonlijke of zakelijke lening om uw bedrijf opnieuw te financieren, uw rekeningen te betalen, uw slechte kredietproblemen op te lossen, een eigen huis te kopen en te bezitten? etc. NEEM NU CONTACT OP MET VIA EMAIL: {avantloan@yahoo.com}

 Avant Loans is het eerste uitleenplatform dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en machine learning om krediet te waarderen en het leenproces te automatiseren. Avant heeft bewezen goede kredietprestaties te leveren en behield een van de hoogste consumentenbeoordelingen van de branche volgens toonaangevende websites voor consumentenrecensies. Vraag vandaag nog een lening aan en een bedrag naar keuze door ons te bereiken via e-mail: {avantloan@yahoo.com}

 Avant Loans geloven dat iedereen een betere financiële toekomst verdient als ze ernaar streven. We hebben een marktplaats gebouwd die de kosten laag houdt en de kansen hoog houden.

 U kunt ons ook via onze website bereiken, maar voor direct antwoord vult u het onderstaande aanvraagformulier in en stuurt u ons door naar ons e-mailadres {avantloan@yahoo.com}

* Voor-en achternaam:
* Leningbedrag nodig:
* Leentijd:
* Doel van de lening:
* Stad land:
* Telefoon Nee:
* Hoe heb je over ons gehoord:

 Echt geïnteresseerd om een ​​lening te krijgen, e-mail ons dan vriendelijk naar {avantloan@yahoo.com} met bovenstaande leningvereiste.

 Hoogachtend,
Etienne L. Audrey
Bedrijf: Avant Loans
Contact: avantloan@yahoo.com