zondag 9 september 2018

Zondag 16 september: Kindernamiddag - Beschilder je eigen bord

Stel: je komt eten in Trafiek en je krijgt je spaghetti geserveerd in je hoogsteigen persoonlijke bord. Hoe cool zou dat niet zijn?

Kom op zondag 16 september naar Trafiek. Wij zorgen voor de borden en voor de speciale porceleinverf en voor borstels en jij maakt van zo’n bord je eigen kunstwerkje. Daarna gaan wij jouw eigen bord nog bakken, want we willen niet dat straks onze spaghetti de kleur van je verf krijgt. Een paar dagen later kan je in Trafiek komen eten uit je eigen bord. Of je kan het ook komen afhalen, zodat je het thuis elke dag kan gebruiken.

Om een idee te krijgen van hoeveel materiaal we moeten voorzien, vragen wij dat mama of papa ons even een seintje geven als jij meedoet. Ze kunnen dat doen door het gewoon even te zeggen in Trafiek zelf, of via een telefoontje of sms naar 0488 26 18 88 of met een mailtje naar trafiek@skynet.be. Wij voorzien sowieso wat extra borden voor last minute beslissers en voor gebeurlijke scherven.

Vind je dit supertof, maar ben je al wat groot om aan deze kinderactiviteit mee te doen? Misschien heb je dan wel zin om de kinderen wat te begeleiden tijdens deze workshop. Laat ook maar horen!

Zondag 16 september - 15u - 17u