Koffiehuis door Voluit
Elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 12u tot 18u

Aanbod van warme en koude dranken, 
soep met brood,
pannenkoeken en gebak

Geserveerd door de medewerkers van Voluit!

Voluit kreeg de kans om in co-creatie met Trafiek vzw het Koffiehuis open te houden. Voluit maakt van het Koffiehuis een laagdrempelige, veilige en inclusieve plek waar ontmoeten centraal staat.

Mensen met een (vermoeden van een) beperking staan in voor de bediening onder begeleiding van een jobcoach. Zo creëert Voluit werkgelegenheid op maat.

Met hun medewerkers faciliteert Voluit ontmoetingen. Zij zetten in op verbinding tussen bezoekers met en zonder beperking. Op die manier zorgen ze voor een warme plek, waar iedereen zich welkom voelt. Voluit doet dit ondermeer door verbindende activiteiten (buurtaperitief, Gentse Feesten in het Pierkespark,… ) en workshops.

De Voluit-medewerkers staan bovendien in voor de consultfunctie waardoor mensen die wachten op ondersteuning door een mobiele/ambulante dienst al terecht kunnen met vragen of een gesprek.

De combinatie tussen ontmoeten, consult, betekenisvol werk creëren op een warme, gezellige plek, volledig ingebed in de buurt en het creëren van co-creatie tussen mensen met en zonder beperking, maakt dit project uniek.