vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zondag 20 april 2008

Ik hou mijn beloftes, 'k ben dus terug! Met nieuws deze keer.
Het begint te nijpen, we zijn op 19 dagen voor de opening.
De foto hieronder toont hoe het er vandaag om half 4 uitzag. Héél proper, geef toe.Alles is klaar gezet voor het plakwerk dat op dinsdag begint, de ruwe bakstenen muren en de poutrelles worden schoon gepleisterd. Gisteren hebben we al het losse metselwerk en oud plakwerk losgekapt, losgestoken, losgeschrobd en daarna de muren ingewreven met een produktjen om de gips beter te laten plakken. We zijn even benieuwd als jullie naar het resultaat; geloof dat maar.Er is inderdaad nog veel werk, daar zijn we ons volop van bewust.
Laat het jullie niet tegen houden om ons nog wat te komen helpen.
We zijn er echt bijna, de zwaarste werken zijn achter de rug. De ruglijders hebben intussen geen excuus meer :) we gaan nu naar het lichtere werk, zijnde: gyproc voegen en vijzengaatjes dichtmaken, een houten vloerke leggen, muren schilderen en eens goed kuisen.
That's it!

Komdaf; eigenlijk amuseren wij ons te pletter tijdens die werksessies. En de vreugde is altijd groot én oprecht als er onverwacht iemand komt aanzetten met aanbiddelijke koekjes of een zelf gefabriceerde taart!


(Verstandig misschien om eerst te checken of ik dit bericht wel geplaatst krijg voor ik hier nog wat foto's in plak; want eerlijk gezegd, dat duurt hier toch wa lang, zo'n paar fotokes opladen. Als ik hierna niet meer terugkom, awel, dat zal dan willen zeggen dat 't niet gelukt is :) dada)