woensdag 2 juli 2014

Een verzoek:

"Het 11.11.11-comité bestaat 20 jaar in de Brugse Poort daarom zijn we bezig met het samenstellen van zaadzakjes die we aan de man/vrouw willen brengen tijdens onze straatactiviteiten, zaad is symbool voor o.a groei, kracht, leven, toekomst en gezondheid ... zaken waar wij voor strijden!
Natuurlijk hebben we hier héél véél zaadjes voor nodig, van bloemen, groenten, kruiden ... dus willen we jullie vriendelijk vragen om jullie zaadoverschotten voor ons droog te bewaren, of ons te zeggen waar we er eventueel om mogen komen.
We zoeken natuurlijk GGO vrij zaad en zonder pesticiden ed. ... voor vele mooie stadstuintjes en plantsoenen, dank bij voorbaat!


11.11.11 Brugse Poort, Leen" 

De zaadjes mogen bij 11.11.11 gebracht worden in de Virginiastraat 44, (zijstraatje brugsesteenweg vlak bij de Bourgoyen) droog en in papieren zakje of doosje met de naam van de plantjes of bloemen erop.
Indien dit niet mogelijk is dan wil 11.11.11 er ook omkomen, adres doorgeven op dit mailadres helenavervaet@euphonynet.be, dan nemen ze contact om af te spreken.

Tegen 15 augustus willen ze al veel zaadjes hebben, om zakjes te maken voor straatactiviteiten van 20 september, oktober en november. Tegen eind september loopt de inzameling af.