vzw Trafiek - Haspelstraat 37 - 9000 Gent (Pierkespark - Brugse Poort)
trafiek@skynet.be – 0488/26.18.88
KOFFIE- EN BUURTHUIS
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag 11u - 20u & zondag 11u - 17u (za, ma & di gesloten)
KEUKEN: woe, do en vrij van 11u30 tot 14u en van 17u tot 19u30 & op zondag van 11u30 tot 16u30
VERGADERRUIMTES klein en gratis (max #12) of groter en tegen vrijwillige bijdrage (max #45)

BUURTCOÖPERATIE
Trafiek wil in de Brugse Poort een BUURTCOÖPERATIE opzetten: een netwerk van organisaties, handelaars en buurtbewoners waarmee we willen werken aan het creëren van diensten, lokale tewerkstelling, ondersteuning van collectieve aankopen, het verder uitbouwen van de bestaande ontmoetingsplaatsen, enzovoort. Concreet willen we in het najaar van 2018 klaar staan om:
• 1 lokale dienst op te starten
• 1 collectief aankoopproject op te zetten
• op een creatieve manier aan “ontmoeting” verder te werken.
Volg de blog voor updates.
TRAFIEK FIETST elke drie weken op zondag, vertrek 10u30 in het Pierkespark. In de zomer van 2018 fietsen we nog op 3 juni, 24 juni, 15 juli, 5 augustus en 26 augustus.
TRAFIEK VOLLEYBALT elke maandagavond van 20u30 tot 22u in de turnzaal van de Toren van Babel, de school aan de Bargiebrug. Alle leeftijden, 20 € heel jaar. (voorwaarde: je hebt het nog gedaan)
TRAFIEK STELT TEN TOON, nu en dan, zie de muren
NIEUWS

zondag 5 juni 2011

Brugse Poorten

En dan zijn er nog de Brugse Poorten ...
We hadden het ietwat wollige idee om een gehaakte doek te maken.
Kringloopwol en thuis in de zetel en al wat makkelijk is ... maar er is toch wel meer tijd in gekropen dan gedacht; en zo'n gehaakt vlaggetje? Daar kruipt onderhoud in :)
Want het moet worden gehaakt en aaneen genaaid en de palen moeten worden ingepakt en al direct gerepareerd want ze hebben geprobeerd de wol in de fik te steken en het doek ophangen en dan het doek omhoog trekken want eigenlijk hangt het te zwaar door en dan het doek opnieuw ophangen want de knopen van de visdraad zijn doorgezakt en de boel is naar beneden gedonderd en later het doek gaan zoeken want het is verdwenen en dan vinden en in veiligheid brengen voor het helemaal verdwijnt, aiaiaiai

Geen opmerkingen: